Nieuws

Theatercollege van Care2Care 'Wij maken de toekomst'


20-07-2017 -

Op 7 september organiseert Care2Care het theatercollege 'Wij maken de toekomst'. Deelname is gratis. Theater duo Walter en Rutger nemen bezoekers mee op verkenning naar de toekomst en de technologische vragen van deze tijd.

Meer lezen

Aandacht voor succesvolle arbeidsmarktaanpak Zeeland


20-07-2017 -

"Vergrijzing, meer mensen die beroep doen op zorg en minder jongeren. Dat is de situatie waar de regio Zeeland mee kampt. Toch lukt het ze om meer jongeren te interesseren om te werken in de zorg." Dit valt te lezen in het verslag dat geplaatst is op de website van Waardigheid en Trots op 17 juli, naar aanleiding van de Waardigheid en Trots-congresdagen.

Meer lezen

WGV Zorg en Welzijn maakt prijswinnaar Sterk in je Werk bekend


20-07-2017 -

Zorgprofessional Ellen van Dijk heeft een heerlijk Rituals pakket gewonnen met de Sterk in je Werk prijsvraag op Facebook. ZorgSelect adviseur Ans Huisman heeft haar op 12 juli de prijs overhandigd.

Meer lezen

VACATURE: RegioPlus zoekt communicatie-, marketing- en PR-coordinator


20-07-2017 -

Ben je een allround marketing, PR en communicatiespecialist die op strategisch en tactisch niveau communicatiebeleid kan vormgeven en coördineren? Zet jij je daarnaast graag in voor het in balans brengen en houden van de arbeidsmarkt van de sector Zorg en Welzijn? Dan is RegioPlus op zoek naar jou!

Meer lezen

Zomercolumn: Vernieuwing? Doe het Bottum-upside-down!


13-07-2017 -

Vernieuwingen in de zorg: ze falen te vaak! Hierdoor loopt de zorg achter. Bijvoorbeeld op het gebied van innovatie en technologie. Maar ook samenwerking komt moeilijk van de grond. En zo zijn er talloze voorbeelden. Waarom is vernieuwen moeilijk?

Meer lezen

  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  > 

Nieuwsarchief

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn