Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Nieuws

Dien voor 13 september je voorstel in voor de Landelijke Werkdag Zorgpact

Landelijke-Werkdag-Zorgpact.PNG


11-9-2017

Op woensdag 6 december organiseert het Zorgpact een Landelijke Werkdag. Om het programma zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij jouw wensen maken wij graag gebruik van je ideeën en bijdrage. In het programmaonderdeel ‘Aan de slag!’ is een belangrijke rol weggelegd voor de good practices: presentaties van regionale samenwerkingen over hun succesvolle aanpak. Dus heb jij een good practice die je wilt delen? Dien hier je voorstel in. Dit kan nog tot en met woensdag 13 september.

Je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor de Landelijke Werkdag Zorgpact. Zo weet je zeker dat je een plek hebt op deze druk bezochte dag. Aanmelden kan via dit formulier.

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg