Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Agenda

WGV Zorg en Welzijn Werksessies 'Zorgtechnologie, hoe pak je het aan?'

09
december van 09:00 tot 12:30

Op maandagochtend 9 december en maandagmiddag 16 december organiseert WGV Zorg en Welzijn de werksessie 'Zorgtechnologie, hoe pak je het aan?' Hoe en wanneer kun je als organisatie succesvol innoveren door het inzetten van (zorg)technologie?


WGV Zorg en Welzijn Informatiebijeenkomsten tijdvak vier van het SectorplanPlus

09
december van 14:00 tot 16:00

Tijdens deze bijeenkomsten wordt u bijgepraat over alle relevante ins en outs van het vierde SPP-tijdvak, zoals de verschillen met de eerdere tijdvakken, nieuwe mogelijkheden in het kader van behoud en de wijze van het indienen van een aanvraag. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen.


WZW Informatiebijeenkomst Week van Zorg en Welzijn 2020

09
december van 15:00 tot 16:30

Op maandag 9 december organiseert WZW een informatiebijeenkomst over de invulling van de Week van Zorg en Welzijn 2020 in onze regio. We presenteren hier de landelijke campagneontwikkeling door het externe bureau Mensch en de nieuwe communicatie toolkit.


WGV Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid P&O ontbijt

10
december van 08:00 tot 10:00

De P&O-ers van de aangesloten instellingen worden 4 keer per jaar uitgenodigd voor ons P&O-ontbijt. Tijdens deze ontbijtsessies staan per keer 1 of 2 actuele onderwerpen op de agenda. Behalve het opdoen van nieuwe kennis en inspiratie zijn deze bijeenkomsten ook een mooie gelegenheid om vakgenoten van andere organisaties te spreken.


WZW Gelderse Matchtafel Arnhem

10
december van 09:00 tot 11:00

Iedere onderneming wil dat de in-, door– en uitstroom van medewerkers zo voorspoedig mogelijk verloopt. Daar zijn zowel werkgever als werknemer het meeste bij gebaat. Welke mogelijkheden, creatieve idee├źn kunnen we hier samen op bedenken en hoe gaan we dat in de praktijk brengen?


Transvorm Training promotieteam zorg en welzijn 'Sterk voor de klas'

10
december van 09:00 tot 13:00

Deze training is bedoeld voor nieuwe leden van ons promotieteam zorg en welzijn. Transvorm werkt graag samen met trotse medewerkers, die met plezier kunnen en willen vertellen over hun werk


Zowelwerk Masterclass Arbeidsrecht; Ziekte in combinatie met een conflict & de AVG in het arbeidsrec

10
december van 09:30 tot 15:30

In de ochtend zoomen we dieper in op zieke werknemers. We bespreken de laatste stand van zaken. En meer specifiek gaan we in op de mogelijkheden om in de beginfase al te ‘testen’ of ziekte op de loer ligt. Maar ook op de lastige situaties waarin naast ziekte ook een arbeidsconflict of functioneringstraject speelt.


WGV ZorgZijn Werkt Besloten bijeenkomst Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn

10
december van 10:00 tot 12:30

Op 10 december organiseert ZorgZijn Werkt voor alle deelnemers van het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn van 10:00 - 12:30 uur een informatieve bijeenkomst.


SIGRA Werken met millenials

10
december van 14:30 tot 17:00

De workshop is bedoeld voor HR-managers, HR-professionals, leidinggevende en natuurlijk millennials die in de zorg- of welzijnssector werken. NB: SIGRA leden hebben voorrang!


WGV Zorg en Welzijn Masterclass Nana Ohlhardt: Interne flexibiliteit en personele planning

10
december van 15:00 tot 17:00

Bezorgt het inzetten van (flexibel) personeel jou kopzorgen? En komt ondanks alle inspanningen de flexibele inzet en personele planning binnen de 24-uurs zorg niet goed van de grond? Zorgorganisaties worstelen vaker met het slim inzetten van flexibele arbeid.


  < 1 - 2 - 3  > 

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg