Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Agenda

WZW Netwerken Doe Je Samen

20
januari van 10:00 tot 12:00

Wist je dat je al aan het netwerken bent als je bijvoorbeeld op het schoolplein, op een verjaardag of tijdens een buurtbarbecue het met anderen hebt over je werk of werkgever. Netwerken hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn. Het is zelfs leuk en je kunt het leren! Kom dat ook ervaren tijdens de bijeenkomst Netwerken doe je samen.


Transvorm Lerend netwerkbijeenkomst Wendbaar aan het werk

20
januari van 14:00 tot 17:00

De HAN en Zuyd Hogeschool verzorgen de lerend netwerk-bijeenkomsten voor het project Wendbaar aan het werk. Het lerend netwerk voor alle projectleiders uit Noord-Brabant en Limburg (in totaal 50) helpt om met elkaar impact te maken en zorgverleners vitaal aan het werk te houden.


Zorg aan Zet Lerend netwerk Wendbaar: Analyse en nulmeting

20
januari van 14:00 tot 17:00

Het lerend netwerk vindt plaats binnen het project Wendbaar aan het werk en wordt begeleid door lectoren van de HAN en van Hogeschool Zuyd.


WGV ZorgZijn Werkt "Vakinhoud = werkplezier = kwaliteit"?*** VOL ***

20
januari van 14:15 tot 16:30

Ruimte geven aan professionals, zichtbaar maken van werkplekleren, de relatie tussen kwaliteitsontwikkeling en teamontwikkeling, werkplezier en autonomie, zijn enkele van de relevante gespreksthema’s.


deRotterdamseZorg (k)LINKT deRotterdamseZorg komt op verhaal

20
januari van 17:00 tot 19:30

Want informatiestromen zijn overal, maar je ei kwijt kunnen?
Bij ons kan dat. Onderuit, bij kaarsjes en luisterende oren.
Je mag dat oor zelf ook zijn. Als je maar even bijkomt.


Zowelwerk Workshop Candidate Journey

21
januari van 09:00 tot 14:00

Na het succes van de workshop Employer Value Proposition in april 2019 organiseren we op 21 januari 2020 het vervolg: de Candidate Journey. We focussen op de externe uitstraling van jouw organisatie (waarom wil talent bij jou werken?) en nemen de stappen van het recruitmentproces onder de loep.


Actie Leer Netwerk Facilitatorsbijeenkomst Actie Leer Netwerk

21
januari van 14:45 tot 18:00

Het doel van deze bijeenkomst is om met elkaar van gedachten te wisselen over en een gescheenschappelijke visie te hebben op actieleren. Er worden methodieken en ervaringen uitgewisseld en er wordt gekeken welke vormen van actieleren in Zorg en Welzijn best passend zijn.


Transvorm Besturen met impact en bezieling

22
januari van 15:30 tot 20:00

Een uitdagend gesprek met bestuurders onder elkaar, over waardengedreven leiderschap en goed werkgeverschap. 


WZW Masterclass WAB

23
januari van 09:00 tot 12:30

WZW organiseert in samenwerking met Hanze advocaat een Masterclass WAB en compensatieregeling transitievergoeding. Wat betekent de WAB (wet arbeidsmarkt in balans) voor jou en hoe kun je daarop anticiperen? 


WGV ZorgZijn Werkt Vierdelige masterclass onboarding (deel 1)

23
januari van 09:00 tot 11:30

In samenwerking met ‘Yes! We Connect’ organiseert ZorgZijn Werkt in 2020 een reeks van vier masterclasses op het gebied van onboarding.


  < 1 - 2 - 3 - 4  > 

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg