Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Agenda

ZorgpleinNoord Visuele verhalen - beginners (inclusief spoedcursus Visueel communiceren)

24
februari van 12:30 tot 16:30

Tijdens de bijeenkomst van het communicatienetwerk Noord- Nederland staat het thema Visuele verhalen centraal. Heb je nog nooit een training Visueel communiceren gedaan en wil je je heel snel laten bijpraten om vervolgens visuele verhalen te maken? Dan is deze training iets voor jou!


Utrechtzorg Projectgroep Opleidingsrendement

24
februari van 14:00 tot 16:00

Graag doen we een oproep aan professionals betrokken bij de begeleiding van leerlingen en werknemers in praktijkopleidingen. Door het verbeteren van de begeleiding van leerlingen/medewerkers tijdens hun opleiding (en daarna) voorkomen we teleurstellingen en voortijdige uitval. 


ZorgpleinNoord Inschrijven op een aanbesteding, hoe doe je dat?

25
februari van 09:00 tot 12:30

Als zorginstelling de REGIE hebben bij zorgverkoop, kan dat? En zo ja, hoe? Deze driedaagse training leert je een aanbesteding of aangescherpte subsidie te doorzien en goed in te schrijven. Effectief, slim gepland en als team met collega’s.


WZW Gelderse Matchtafel Nijmegen

25
februari van 09:00 tot 11:00

Iedere onderneming wil dat de in-, door– en uitstroom van medewerkers zo voorspoedig mogelijk verloopt. Daar zijn zowel werkgever als werknemer het meeste bij gebaat. Welke mogelijkheden, creatieve idee├źn kunnen we hier samen op bedenken en hoe gaan we dat in de praktijk brengen?


ZorgpleinNoord Visuele verhalen - gevorderden

25
februari van 09:30 tot 12:30

Tijdens de bijeenkomst van het communicatienetwerk Noord- Nederland staat het thema Visuele verhalen centraal. Heb je de basistraining Visueel communiceren gedaan, en wil je een volgende stap maken op visueel vlak? Dan is de training visuele verhalen iets voor jou!


ZorgpleinNoord Workshop SABA-portal SectorplanPlus

25
februari van 13:00 tot 16:00

Regelmatig bieden we workshops aan waarin we je meenemen door SABA, de portal van SectorplanPlus. Via deze portal vraag je subsidie aan van SectorplanPlus en verzorg je de registraties. In de workshop vertellen we je meer over de benodigde documenten en leer je hoe je slim aan de slag gaat met de registraties in SABA.


ZorgpleinNoord Inspiratiesessie - Integraal beleid duurzame inzetbaarheid

27
februari van 09:30 tot 12:00

Is beleid gericht op duurzame inzetbaarheid voor jou ook een uitdaging? Waar begin je en wat zijn de randvoorwaarden? Wie worden erbij betrokken en hoe realiseer je draagvlak binnen de organisatie? Waar moet je op letten bij de invoering van het beleid en wie heeft welke rol?


Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg