Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Agenda

WGV ZorgZijn Werkt Adviseur en Procesbegeleider Strategische Personeelsplanning (SPP) – dag 2

22
oktober van 09:00 tot 16:30

U gaat op een sprankelende en motiverende wijze aan de slag met SPP. In het programma wisselen theorie, het delen van kennis en ervaring en oefenen & experimenteren elkaar steeds af met de eigen praktijksituatie als belangrijk uitgangspunt.


Viazorg Arbeidsmarktoverleg Welzijn & Zorg (AWZ)

22
oktober van 13:30 tot 16:30

Op 22 oktober 2019 is er een Arbeidsmarktoverleg voor zorg- en welzijnsorganisaties uit alle sectoren voor heel Zeeland. Viazorg faciliteert dit overleg drie keer per jaar.


Transvorm Transvorm Actueel: Koploperbijeenkomst Actie Leer Netwerk

23
oktober van 09:00 tot 13:00

Deze bijeenkomst staat in het teken van kennis delen en leren van goede voorbeelden. Daarnaast kunt u kennismaken met nieuwe Koplopers, met elkaar van gedachte wisselen en netwerken met andere vernieuwers.


Actie Leer Netwerk Koploperbijeenkomst oktober 2019 – Tilburg

23
oktober van 09:00 tot 12:30

De bijeenkomst staat in het teken van kennisdeling en leren van goede voorbeelden. Daarnaast kun je kennismaken met nieuwe Koplopers, met elkaar van gedachte wisselen en netwerken met andere vernieuwers.


Viazorg Workshop Financiële problemen bij werknemers

24
oktober van 08:00 tot 12:30

Vanwege het succes en de positieve reacties in mei organiseert Viazorg op 24 oktober opnieuw de workshop 'Financiële problemen bij werknemers.' Als werkgever kun je behoorlijk last hebben van de financiële problemen van je medewerkers.


Transvorm Workshop 'Maak opbrengsten, oorzaken en kosten van verzuim en preventie inzichtelijk'

24
oktober van 09:30 tot 13:00

U hebt het verzuimproces goed op orde, maar vraagt zich af of het nog beter kan. Op verschillende punten kan winst worden behaald.


Transvorm Intervisiebijeenkomst 'Creëren van beleid duurzame inzetbaarheid'

24
oktober van 13:30 tot 16:30

Ex-deelnemers aan de leergang ‘Creëren van beleid duurzame inzetbaarheid’ willen elkaar graag blijven ontmoeten om kennis en ideeën uit te wisselen. Ook projectleiders van Wendbaar aan het werk hebben deze wens.


Gezond & Zeker Innovatiedag

28
oktober van 09:00 tot 17:00

Op 28 oktober komen meer dan 1.300 ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals naar het NBC in Nieuwegein voor de Gezond & Zeker Innovatiedag.


WZW Gelderse Matchtafel Nijmegen

28
oktober van 09:00 tot 11:00

Iedere onderneming wil dat de in-, door– en uitstroom van medewerkers zo voorspoedig mogelijk verloopt. Daar zijn zowel werkgever als werknemer het meeste bij gebaat. Welke mogelijkheden, creatieve ideeën kunnen we hier samen op bedenken en hoe gaan we dat in de praktijk brengen?


Transvorm Train de trainer-traject ‘Design thinking’ (VOL)

28
oktober van 09:00 tot 17:00

Veel organisaties worstelen met dezelfde arbeidsmarktvraagstukken. Design thinking is een methode om frisse en creatieve oplossingen te bedenken voor (complexe) problemen.


  < 1 - 2 - 3 - 4  > 

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg