Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Agenda

WGV ZorgZijn Werkt Online meeting: ‘trainingen in 1,5-metersamenleving’

02
juni van 11:00 tot 12:00

Hoe organiseer je trainingen in de nieuwe 1,5-metersamenleving? Wat heb je daar voor nodig? Wat zijn de uitdagingen? En wat zijn de kansen? Op deze en andere vragen wordt ingegaan tijdens de online meeting op dinsdag 2 juni aanstaande. Meld je aan en praat met je collega’s over deze vraagstukken.


Transvorm Webinar - Beter werven: het werkgeversimago

02
juni van 15:00 tot 16:00

De turbulente arbeidsmarkt vraagt om nieuwe manieren van werven. De beschikbare middelen waarmee dit kan veranderen continu. Martijn Hemminga van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie gaat in een aantal webinars in op de vraag hoe u het arbeidspotentieel beter kunt bereiken, benaderen en bewegen.


Transvorm Online training ‘Verzuim is uit, activeren is in!’

04
juni van 09:00 tot 16:30

Medewerkers kennen een verzuimdrempel, maar veel leidinggevenden kampen nogal eens met een behoorlijke verlegenheidsdrempel. Die worden namelijk geconfronteerd met een onverwacht inzetbaarheidsprobleem en denken dan dat zij deze niet kunnen beïnvloeden.


ZorgpleinNoord WEBINAR | Management & Economie in Zorg en Welzijn

04
juni van 19:30 tot 21:00

Wil je meer kennis opdoen over management en economie in de zorg- en welzijnssector en concrete handvatten verkrijgen om jouw leiderschapsvaardigheden te verbeteren? Dan is de online informatiebijeenkomst Management & Economie in Zorg en Welzijn iets voor jou!


WGV Zorg en Welzijn Arbonetwerk Regio Zwolle & Stedendriehoek (online)

08
juni van 09:00 tot 11:30

WGV Zorg en Welzijn biedt haar leden een platform voor kennisoverdracht en informatie-uitwisseling tussen arbocoördinatoren. Hiervoor worden periodiek bijeenkomsten georganiseerd waarbij ingegaan wordt op nieuwe wet- en regelgeving en de mogelijkheden om elkaar bij de interpretatie en toepassing te helpen.


Utrechtzorg Online inspiratiesessie: Coachen van zelforganiserende teams

08
juni van 09:30 tot 11:00

Een aanhoudende trend in de zorg is de wens voor zelforganiserende/zelfsturende teams, zodat minder overhead nodig is. Zorginstellingen willen graag dat zorgteams het eigenaarschap oppakken, zodat medewerkers een grote mate van vrijheid aankunnen en minder sturing nodig is.


Zowelwerk Online inspiratiesessie: Coachen van zelforganiserende teams

08
juni van 09:30 tot 11:30

Een aanhoudende trend in de zorg is de wens voor zelforganiserende/zelfsturende teams, zodat minder overhead nodig is. Zorginstellingen willen graag dat zorgteams het eigenaarschap oppakken, zodat medewerkers een grote mate van vrijheid aankunnen en minder sturing nodig is.


SIGRA Opleiding Privacy & Informatieveiligheid: Beschikbaarheid van ICT

08
juni van 13:00 tot 17:00

Speciaal voor professionals die al veel kennis hebben over Privacy & Informatieveiligheid en op zoek zijn naar verdieping, hebben SIGRA en ICTRecht vijf verdiepende modules samengesteld. De verdiepende modules zijn los van elkaar te volgen.


Utrechtzorg Opleiden in tijden van crisis

08
juni van 14:00 tot 15:00

Met de komst van corona werd alles ineens anders. We gingen massaal over van offline naar online in een "anderhalvemetersamenleving". De crisis had ook impact als het gaat om leren en opleiden. Het was schakelen met het annuleren van trainingen en onderwijs tot het ontwikkelen van crisisscholing.


SIGRA Webinar: Hoe ondersteun je zorg- en welzijnprofessionals in tijden van Corona?

09
juni van 09:15 tot 10:30

De coronacrisis vraagt veel van ons allemaal. Zorg- en welzijnsprofessionals staan in de frontlinie. Zij maken van dichtbij de directe en indirecte gevolgen van Covid-19 mee: een grote toename van sterfte onder cliënten of onveilige thuissituaties voor cliënten door de intelligente lockdown. 


  < 1 - 2 - 3 - 4  > 

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg