Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Nieuws

VenturaPlus start website BIG-herregistratie


05-11-2013

Elke verpleegkundige is ingeschreven in het BIG register wanneer het diploma wordt behaald. Echter, na 5 jaar verloopt deze inschrijving en moet de verpleegkundige zich opnieuw registreren. De BIG (her)registratie is een verantwoordelijkheid van de verpleegkundigen zelf en vaak weten zij niet hoe of wat ze moeten doen voor een herregistratie. Ze twijfelen of ze in aanmerking komen voor een herregistratie en weten niet wanneer ze dit moeten doen. Voor deze verpleegkundigen heeft werkgeversvereniging VenturaPlus de website www.bigverpleegkundige.nl opgezet. Op deze website kan via een kort stappenplan een duidelijk beeld worden verkregen van wat nodig is om voor herregistratie in aanmerking te komen.
 

Meer lezen

Gezond & Zeker Kennisdagen trekken recordaantal bezoekers.


21-03-2013

Op 28 en 29 oktober RegioPlus organiseerde op 28 en 29 oktober de tiende Gezond & Zeker Kennisdagen, hét kennisevenement over preventie van fysieke belasting en agressie in zorg en welzijn.

Meer lezen

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg