Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Nieuws

‘Thuiszorgroute-informatie voor cliënten’ winnaar ZorgAward 2017

ZorgAward-2017.jpg
12-10-2017

Anneke Ruigrok (Zorgpartners Midden-Holland) heeft dit jaar de ZorgAward 2017 gewonnen met de Thuiszorgroute-informatie voor cliënten. Elk jaar organiseert Care2Care de uitreiking van de ZorgAward met als doel ideeën die op de werkvloer leven te belonen en te delen met anderen. Want veel ideeën en initiatieven worden bedacht op de werkvloer zelf, maar blijven vaak onzichtbaar of komen niet ten uitvoer.

Het kiezen van een winnaar was een lastige keuze. Alle inzendingen waren goed en passen binnen de gedachte: betere samenwerking, minder (fysieke) belasting, leuker werken en slimme snufjes. Daarom hebben we alle inzendingen gebundeld tot een boekje. Deze bundeling kun je hier downloaden.

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg