Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Nieuws

Gezocht: Instagram-gebruikers die een kijkje in hun beroep willen geven


25-01-2018

Om jongeren via Instagram kennis te laten maken met allerlei verschillende beroepen in Zorg en Welzijn, zijn we voor het Instagram-account van de Week van Zorg en Welzijn op zoek naar zorg- en welzijnsmedewerkers die het leuk vinden om voorafgaand aan de Week berichten over hun beroep op Instagram te delen. De bedoeling is dat iemand het account een dagje ‘overneemt’ om jongeren een kijkje in de keuken te geven. Dit houdt in dat diegene een aantal foto’s en/of filmpjes maakt tijdens een gewone werkdag en deze zelf een dag lang plaatst op ons Instagram-account.
 
Ken je iemand of een organisatie binnen jouw regio die dit leuk zou vinden om een dagje te doen? Wij komen heel graag met die persoon of organisatie in contact en zouden graag de contactgegevens ontvangen! Het doorsturen van de contactgegevens kan naar Maaike Smittenaar via m.smittenaar@regioplus.nl.

Mocht je vragen hebben, bekijk dan ook even deze briefing. Misschien staat hier informatie in die je vraag beantwoordt. Voor andere vragen en opmerkingen over de Instagram take-over kun je contact opnemen met Maaike.

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg