Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Nieuws

Samenwerkingsverband RegioPlus bewijst meerwaarde

In een tussenmeting van het programma Koersen op Kansen laat Bureau Bartels zien dat het samenwerkingsverband RegioPlus meerwaarde heeft. Dit is terug te zien in bijvoorbeeld de RAAT en het lespakket ‘Aan JOU hebben we wat’. RegioPlus regio’s krijgen daarnaast hoge cijfers voor hun dienstverlening van partijen de regio. Iets om trots op te zijn. Een belangrijk ontwikkelpunt van het samenwerkingsverband is om meer in te zetten op specialistische functies, ook op hbo/wo niveau. Daarnaast zou de dienstverlening inhoudelijk uitgebreid kunnen worden met (technologische en sociale) innovatie.

Meer weten? Bekijk de uitgebreide tussenmeting van Koersen op Kansen of de factsheet.

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg