Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Nieuws

Word RAATgevert!


24-7-2018

Zorgmedewerkers weten het wel. Hoe je meer stagebegeleiding kan organiseren, je collega's kunt behouden, efficienter zou kunnen werken. Maarja, dan moet je wel gehoord worden. Geld hebben. En een projectleider als het even kan. Wel, dat gaat gebeuren! Als onderdeel van de RAAT + DAAD lanceert deRotterdamseZorg de 'Word RAATgevert' campagne.

Deze campagne geeft zorgmedewerkers dé kans. Wie een goed idee heeft, stuurt dit in de vorm van een video in. Deze komt bij de andere inzendingen zichtbaar op de campagnesite en dan is het stemmen geblazen. In de video vertel je wat er nodig is om meer tevredenheid, gemak of plezier in je werk te ervaren. Het beste idee wordt beloond met 10.000 euro om het idee met hulp van een projectleider uit te voeren!

Klik hier voor het filmpje.

 

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg