Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Nieuws

RegioPlus: het belang van een regionale aanpak


10-02-2020

De arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn staat onder druk. Cliënten, patiënten en burgers verwachten een steeds hogere kwaliteit van zorg, terwijl budgetten beheersbaar moeten blijven. De werkdruk voor personeel in de zorg is hoog; er moet steeds meer werk gedaan worden door minder mensen. 

Meer lezen

Vacature: Redacteur / online communicatiemedewerker bij Actie Leer Netwerk


16-01-2020

Ben jij die communicatief sterke professional, met een vlotte pen die weet van aanpakken? Wij zijn per direct op zoek naar een Redacteur / Online communicatiemedewerker met uitstekende redactionele vaardigheden voor onze online en offline uitingen.

Meer lezen

RegioPlus: geef behoud van professionals in zorg en welzijn hoge prioriteit


10-01-2020

In een interview in Trouw legt VWS-commissie voorzitter Doekle Terpstra de vinger op wat voor hem betreft de zere plek van personeelstekorten is: van nieuw geworven personeel in zorg en welzijn stroomt een grote meerderheid alweer snel uit.

Meer lezen

Samengaan RegioPlus en RegioCoöp bezegeld


18-12-2019

Op 17 december zetten Johan Brongers en Irene Vriens namens stichting RegioPlus, en Leon Lemeer en Jelle Boonstra namens coöperatie RegioCoöp, hun handtekening om de samenvoeging van beide organisaties te bekrachtigen. De twee organisaties gaan per 1 januari 2020 samen verder als coöperatie RegioPlus. Met deze nieuwe organisatie kunnen de regionale werkgeversorganisaties in Zorg en Welzijn hun opgave voor de komende jaren nog beter en slagkrachtiger vormgeven.

Meer lezen

Binnenkomen én blijven dankzij de masterclasses onboarding


17-12-2019

Goede onboarding is van groot belang voor het behoud van zorg- en welzijnsprofessionals. Medewerkers worden productiever, loyaler en meer betrokken als zij een warm welkom van hun nieuwe organisatie krijgen. Aanleiding voor werkgeversorganisatie Utrechtzorg om samen met Yes! We Connect vier masterclasses onboarden aan te bieden. Maar liefst dertig organisaties deden mee.  

Meer lezen

  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  > 

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg