Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Nieuws

Save the date: Bestuurdersbijeenkomst ‘Een veilige zorgrelatie, daar moet iedere cliënt op kunnen vertrouwen’


18-07-2019

Veilige zorg willen we natuurlijk allemaal! Wat doen we als zorgsector om deze veiligheid te borgen? Moeten en kunnen we alle risico’s op incidenten beheersen? En hoe kijken we naar instrumenten als het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn, die bedoeld zijn om veiligheid van cliënten te bevorderen?

Meer lezen

Tijdelijke opdracht: Projectleider / Product Owner Loopbaanportal


18-07-2019

Voor het begeleiden van het voortraject (en later) het ontwikkelen van een uitgebreide digitale omgeving voor werken, ontwikkelen en leren in zorg en welzijn (loopbaanportal) zoekt het samenwerkingsverband RegioPlus een tijdelijke projectleider / product owner. De opdracht is opgedeeld in twee fases: Voortraject en offertefase, en Begeleiding bouw van het systeem.

Meer lezen

Flinke loonsverhoging van 8,38 procent voor 89.000 ggz-medewerkers


15-07-2019

Zo'n 89.000 medewerkers in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) krijgen de komende 2,5 jaar een structurele loonsverhoging van 8,38 procent en een eenmalige uitkering van 500 euro, meldt vakbond FNV. Daarmee gaat een gemiddelde ggz-medewerker er de komende 2,5 jaar 9,6 procent op vooruit.

Meer lezen

Laten we de vlucht naar zzp-schap stoppen


15-07-2019

Zorgprofessionals voelen zich vaak genoodzaakt om te kiezen voor het zzp-schap als alternatief op een dienstverband binnen een zorgorganisatie. Hoe zorgen we ervoor dat zzp-schap een weloverwogen keuze wordt en hoe voorkomen we de vlucht uit het dienstverband?

Meer lezen

Nieuwe routes nodig in opleiden voor de zorg


02-07-2019

Herken je het gevoel dat je op een snelweg rijdt en om wilt keren? Bijvoorbeeld omdat je je afslag voorbij bent gereden? En dat het eindeloos duurt voor je een afrit tegenkomt? Dat is het gevoel dat ik krijg bij de manier waarop wij onze zorgverleners opleiden. We zijn ooit de opleidingssnelweg op gegaan en toen we dat deden, was dat goed. Alleen zijn we de juiste afrit voorbij gereden.

Meer lezen

  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6  > 

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg