Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Nieuws

Gratis lesmateriaal over Zorg en Welzijn voor basisscholen


21-03-2019

ZOETERMEER – Werkgeversorganisaties uit Zorg en Welzijn slaan opnieuw de handen ineen en breiden het lespakket ‘Aan JOU hebben we wat’ uit. Eerder ontwikkelden zij al een algemeen lespakket om middelbare scholieren kennis te laten maken met de veelzijdigheid van werken in Zorg en Welzijn. Dit bleek een groot succes: ruim 2.000 scholen vroegen het lesmateriaal aan en daarmee maakten ruim 200.000 leerlingen gebruik van het pakket. Vanaf vandaag is dit lesmateriaal ook beschikbaar voor basisschoolleerlingen.

Meer lezen

Bevlogenheid werft


05-03-2019

Veel sectoren schreeuwen de behoefte aan personeel van de daken. Zo ook de sector zorg en welzijn. Organisaties plaatsen het liefst op meerdere sites hun vacatures en hopen zo hun zichtbaarheid te vergroten en hun tekorten op te lossen. Maar is de vacature daar wel het juiste middel voor?

Meer lezen

Positief gevoel bij terugblik op OLIE-bijeenkomst Zorgtechnologie en Ethiek


05-02-2019

In samenwerking met GET-lab (onderdeel van Avans Hogeschool) en Stimul Nederland (zorgethisch lab) organiseerde het bureau RegioPlus op 1 februari de OLIE-bijeenkomst Zorgtechnologie en Ethiek. Het bureau RegioPlus kijkt met een goed gevoel terug op de bijeenkomst.

Meer lezen

Laat technologie het werk in de zorg verlichten


05-02-2019

Als technologie en innovatie het werk van de professional daadwerkelijk verlicht, draagt dat direct bij aan gezonder en efficiënter blijven werken.

Meer lezen

Het sleutelwoord voor 2019: samen


10-01-2019

Met de feestdagen inmiddels achter ons, is iedereen alweer druk bezig om van 2019 een succes te maken. Nieuwe plannen en activiteiten bedenken, maar ook in 2018 gemaakte plannen uitvoeren. Plannen die allemaal één ding gemeen hebben; organisaties in Zorg & Welzijn helpen met voldoende en goed opgeleide medewerkers.

Meer lezen

  < 1 - 2  > 

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg