Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Nieuws

Eerste regionale Gezond & Zeker Regiodag in Eindhoven


28-6-2019

Op donderdag 27 juni vond de allereerste Gezond & Zeker Regiodag plaats. De regio’s Limburg en Brabant kregen de primeur! Meer dan 200 regionale ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals kwamen bijeen in het Parktheater in Eindhoven om samen aan de slag te gaan met het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers. 

Bezoekers konden kiezen uit acht praktische workshops rondom dit thema en innovaties uitproberen op de Hulpmiddelenmarkt. De Regiodag werd gezamenlijk afgesloten met een theaterstuk rondom Werkgeluk, hierbij waren ook alle managers en leidinggevenden van harte welkom. De volgende Gezond & Zeker Regiodagen staan ook al gepland: op 11 november in Leiden en 21 november in Noord-Nederland. Kijk op gezondenzekerregiodag.nl voor meer informatie.

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg