Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Nieuws

Het project Extra coaching voor de zorg is in het leven geroepen omdat veel medewerkers in zorg en welzijn tijdens de coronacrisis mentaal veel te verwerken hebben. Sommigen van hen hebben nog steeds dagelijks te maken met de gevolgen van corona. Om deze periode te kunnen verwerken en hier uiteindelijk sterker uit te komen is zelfzorg erg belangrijk. Daarin voorziet dit project.

Een aantal zorgprofessionals hebben ervaren wat Extra coaching voor de zorg voor hen heeft betekend, lees hun verhaal hier.
Dit project is een samenwerking van Sterk in je werk (RegioPlus en CNV Zorg en Welzijn) en Extra handen voor de zorg. Zo’n tweeduizend coaches hebben zich op vrijwillige basis aangemeld om de preventieve coaching en een luisterend oor te bieden.

Wij-zijn-er-voor-je-SIJW-(1).jpg

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg