Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Nieuws

Evenementen Ontdekdezorg week afgelast vanwege coronavirus

Alle fysieke regionale evenementen van de Ontdekdezorgweek worden afgelast. Dat hebben de organiserende werkgeversorganisaties besloten.

De inzet van zorg- en welzijnsprofessionals is op dit moment elders hard nodig. De organisatie van de Ontdekdezorg week wil ze alle gelegenheid geven om zich in te zetten bij de bestrijding van het virus. Bovendien zijn op de evenementen, zoals banenmarkten en speeds-dates, medewerkers actief die dagelijks in contact staan met kwetsbare groepen. Het is belangrijk dat zorgmedewerkers en bezoekers zo min mogelijk risico op besmetting lopen. En om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.
RegioPlus-directeur Jelle Boonstra: “Ik vind het echt heel jammer voor al die mensen die hard gewerkt hebben aan de voorbereidingen de afgelopen maanden. Maar we hebben met elkaar de verantwoordelijkheid om de verspreiding van het virus te beperken en om de zorgprofessionals niet extra te belasten.''

Ontdekdezorg-week-2020-(1).png

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg