Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Nieuws

RegioPlus Ronde Tafelgesprek op Actie Leer Netwerkdag


19-11-2019

Op 2 december organiseert RegioPlus een Ronde Tafelgesprek tijdens de Actie Leer Netwerkdag. Aan de hand van prikkelende stellingen gaan we onder leiding van een betrokken gespreksleider in gesprek met diverse betrokkenen bij de sector zorg en welzijn. Het thema dat centraal staat tijdens het gesprek is: zorgen voor behoud.

De discussiepartners lopen uiteen van werknemers die zelf in de sector werken tot een directeur en een deskundige op het gebied van behoud. Ook KLM en Evean nemen gezamenlijk plaats aan tafel, naar aanleiding van hun succesvolle re-integratie proef. Rondom de tafel ben je van harte uitgenodigd om plaats te nemen om het gesprek te volgen en interactief deel te nemen. Schrijf je hier in voor de Actie Leer Netwerkdag.

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg