Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Nieuws

Vooraankondiging bestuurdersbijeenkomst Veilige zorgrelatie

09-08-2019

We nodigen u van harte uit om op 8 oktober aanstaande samen met uw collega-bestuurders het convenant 'Veilige zorgrelatie' te ondertekenen. Hiermee onderschrijft u het belang van een veilige zorgrelatie, en geeft u aan dat uw organisatie zoveel mogelijk doet om kwetsbare cliënten te beschermen en een veilige omgeving te borgen voor zowel cliënten als personeel.

Veilige zorg willen we natuurlijk allemaal! Maar leveren we als sector wel de maximale inspanning om veiligheid binnen de zorg te realiseren? Alle risico’s beheersen is een utopie, maar waar trek je de grens van wat beheersbaar moet blijven? En hoe kijken we naar instrumenten als het Waarschuwingsregister Zorg en Welzijn, die bedoeld zijn om veiligheid van cliënten te bevorderen?

Neem op 8 oktober 2019 deel aan de bestuurdersbijeenkomst ‘Een veilige zorgrelatie, daar moet iedere cliënt op kunnen vertrouwen’, van 16.00-19.00 uur (inloop om 15.30 uur).

Locatie: Fort Voordorp, Voordorpsedijk 28b, 3737 BK Groenekan.

Bent u er bij? Zet de datum alvast in uw agenda.
Header-voor-mailings-(groot).jpg

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg