Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Nieuws

Vacature: Redacteur / online communicatiemedewerker

16-01-2020

Ben jij die communicatief sterke professional, met een vlotte pen die weet van aanpakken? Wij zijn per direct op zoek naar een Redacteur / Online communicatiemedewerker met uitstekende redactionele vaardigheden voor onze online en offline uitingen.​

Functie-inhoud:

Je bent als (web)redacteur verantwoordelijk voor (online) communicatie over het Actie Leer Netwerk en de activiteiten van het Actie leer Netwerk. In deze functie verbeter je onze website, schrijf je content voor nieuwsbrieven en ben je actief op social media. Je versterkt de beeldvorming over de rol en activiteiten van het Actie Leer Netwerk door je bijdrage aan het communicatie- en marketingbeleid. Je schrijft teksten over nieuwe Koplopers, teksten op basis van interviews voor de website, mailings en social media. En zorgt vervolgens voor plaatsing van de ontwikkelde content. Daarnaast schrijf je ook moeiteloos voor offline middelen, zoals flyers en ander drukwerk. Je maakt uitnodigingen en verslagen van bijeenkomsten. En je staat in contact met vormgevingsbureaus om de middelen te verzorgen. Je bent in staat gevraagd en ongevraagd optimalisaties en verbeteringen te initiëren, ten behoeve van bestaande content, van websitetechniek, etc. Je hebt een vlotte en vaardige pen waarmee je voor diverse doelgroepen en stakeholders schrijft, zodat het Actie Leer Netwerk wordt gezien en ervaren als dé landelijke spil op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken binnen de sector zorg & welzijn.
 
Als professional kun je omgaan met de uiteenlopende belangen van betrokkenen, zowel intern als extern. Je voelt je prettig bij de combinatie van zowel tactische als uitvoerende werkzaamheden en beweegt je vlot in het speelveld van een netwerkorganisatie. Daarnaast beschik je over analytisch vermogen, ben je in staat effectief en efficiënt te plannen en organiseren, ben je creatief en initiatiefrijk.
 
Gelukkig doe je bij het Actie Leer Netwerk niet alles alleen. Met een team adviseurs geef je alle Actie Leer Netwerk-uitingen vorm en inhoud. Binnen het team speel je een cruciale rol vanuit jouw vakkundigheid, talent en ervaring met en kennis van offline en online communicatie, zodat de gewenste cross mediale samenhang vorm krijgt. Binnen het team is er een collega die zich bezighoudt met de strategische communicatie en zij is je voornaamste sparringpartner.
 
Gevraagd:
  • Je hebt een afgeronde HBO communicatie opleiding, zoals journalistiek of een andere relevante opleiding.
  • Je bent secuur, analytisch en schrijft met een vlotte pen kwalitatieve teksten voor uiteenlopende doelgroepen, zowel offline als voor het web (SEO).
  • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie, waarin een brede blik gevraagd wordt om (digitale) communicatie operationeel en tactisch in te zetten.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met CMS in WordPress, webrichtlijnen, MS Office, Mailchimp en kennis van het onderhouden van social media kanalen via Obi4Wan.
  • Je bent resultaatgericht, nauwkeurig, overtuigend en initiatiefrijk.
  • Je hebt affiniteit met zorg en welzijn en/of met arbeidsmarktcommunicatie.
  • Je bent in staat om te gaan met een fluctuerende werkdruk.
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Organisatieprofiel
Het Actie Leer Netwerk is een klein en flexibel team ter ondersteuning van het Actieprogramma Werken in de Zorg van het ministerie van VWS. We hebben in totaal 10 collega’s die allemaal flexibel en in deeltijd hun uren inzetten. De opdracht van het Actie Leer Netwerk is met een aantal vaste activiteiten bij te dragen aan het oplossen van het personeelstekort in Zorg en Welzijn. Neem een kijkje op onze site om hier alles over te zien en lezen: www.actieleernetwerk.nl. Onze werkplek is flexibel, een vaste standplaats in Zoetermeer en op woensdag werken we met het hele team een dag in Utrecht.
 
We bieden
We bieden je een uitdagende baan waar je snel kan beginnen in een klein team met enthousiaste collega's, die kwaliteit, nauwkeurigheid, maar ook collegialiteit hoog in het vaandel hebben staan. De sfeer is informeel, maar we draaien onze hand niet om voor stevig doorwerken. Voldoe jij aan het bovenstaande, dan ben je van harte welkom om te solliciteren! Het salaris behorende bij deze functie is conform FWG 55 CAO-ziekenhuizen. De definitieve inschaling in trede binnen deze schaal is in overeenstemming met jouw kennis en ervaring.
 
Solliciteren?
We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze functie. Stuur jouw uitgebreide motivatie en CV uiterlijk 10 februari 2020 naar info@actieleernetwerk.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Karin Luidens, manager van het Actie Leer Netwerk, via telefoonnummer 079-3230319 of k.luidens@actieleernetwerk.nl. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 17 en 24 februari 2020.
 
 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg