Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Aan JOU hebben we wat

RegioPlus-aanjouhebbenwewat-logo.jpg

Aan JOU hebben we wat


Regionale werkgeversorganisaties hebben de handen ineen geslagen en het lespakket Aan JOU hebben we wat ontwikkeld voor leerlingen van het vmbo, havo en vwo. Het doel? Ze enthousiast maken voor een loopbaan in zorg en welzijn en ze voorbereiden op een goede beroepskeuze, want de sector zorg en welzijn verandert in rap tempo. 
 

Digitaal en interactief 

Het lespakket informeert, inspireert en interesseert jongeren voor de sector zorg en welzijn. Geen stoffige, saaie lessen, maar digitaal, interactief en fris. Bijvoorbeeld een poll invullen op hun mobiel: of ze over humor, lef, nieuwsgierigheid en creativiteit beschikken. Eigenschappen die goed van pas komen bij het werken in de sector zorg en welzijn
 

Volop belangstelling 

Het gratis lespakket Aan JOU hebben we wat is sinds september beschikbaar voor alle middelbare scholen in Nederland en kan sinds medio april hier besteld worden. Er zijn twee lespakketten ontwikkeld: vmbo (einde 2e jaar) en havo/vwo (einde 3e jaar). Ook het mbo heeft belangstelling getoond. In de eerste week van juli '17 waren er al meer dan 1000 lespakketten besteld. 
 

Voorbereiding beroepskeuze 

Zorg en welzijn is volop in beweging! De sector ondergaat veel ontwikkelingen, zo veranderen bestaande beroepen en ontstaan er nieuwe. Daarom is het van belang om jongeren hierin mee te nemen en voor te bereiden op een goede beroepskeuze.
 

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg