Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Over RegioPlus

Wie zijn we?

RegioPlus is het samenwerkingsverband van de veertien regionale werkgeversorganisaties. Onze missie is het in balans brengen en houden van de regionale arbeidsmarkt voor de grootste sector in Nederland: Zorg en Welzijn. Dit doen we door ons op bekwaam en voldoende personeel te richten, zodat de continu├»teit en kwaliteit van zorg gewaarborgd blijft. Dagelijks gaan we de uitdaging aan om arbeidsmarktvraagstukken op de kaart te zetten en uitvoering te geven aan oplossingen op regionaal niveau. 

Wat doen we?

RegioPlus vormt de schakel tussen landelijk beleid en regionale uitvoering. Elke regio is tenslotte uniek en dat vraagt om beleid op maat. Omdat wij een landelijk, dekkend netwerk zijn, kunnen we ons inzetten voor arbeidsmarktvraagstukken in heel Nederland en werkgevers optimaal vertegenwoordigen.

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via 079 323 03 19 of 
info@regioplus.nl

PDF icoon  Privacyverklaring RegioPlus

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg