Zorgen voor voldoende en goed opgeleide medewerkers in Zorg en Welzijn, nu en later!

Nieuws

De Miljoenennota en de gevolgen voor zorg en welzijn

18-09-2019

Elk jaar vat bureau RegioPlus alle beleidsmaatregelen uit de Miljoenennota samen die relevant zijn voor de zorg- en welzijnssector met het oog op de arbeidsmarkt. De Prinsjesdagmemo geeft per ministerie inzicht in de relevante plannen, wijzigingen, kansen en (financiƫle) consequenties. Dankzij de memo kun je snel zien wat het regeringsbeleid voor de komende periode is in de sector Zorg en Welzijn.

Sinds 2014 ondersteunen we de zorg- en welzijnssector bij het snel in kaart brengen van wijzigingen in het komende regeringsbeleid. Elk jaar staan onze beleidsadviseurs in de startblokken om aan de slag te gaan met de samenvatting, direct na het vrijgeven van de Miljoenennota.

Download de Prinsjesdagmemo.

fin190917vk1758_48748481318_o-(3).jpg

Regionale werkgeversorganisaties voor Zorg en Welzijn

Regiokaart

Wil je de contactgegevens opzoeken van de werkgeversorganisatie in jouw regio? Vul hier de 4 cijfers van je postcode in of gebruik de regiokaart.

Zeeland Groningen/Friesland/Drenthe Groot Amsterdam, Zaanstreek, Waterland en Noord-Holland Noord Kennemerland, Amstelland en Meerlanden Utrecht Rijnstreek Rotterdam Haaglanden en Nieuwe Waterweg-Noord Drechtsteden Flevoland Oost-Nederland Gelderland Noord-Brabant Limburg